Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πυροκροτητής πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων το δυστύχημα στα Τέμπη

 

Τέθηκε σε λειτουργία ο μηχανισμός του καθεστώτος

Έπιασαν δουλειά τα τσιράκια του καθεστώτος στην μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση χτες απ΄ άκρη σε άκρη σε όλη την χώρα, όπου χιλιάδες

πολίτες ήθελαν η και κάποιοι παρασύρθηκαν, όπως συμβαίνει συνήθως από τους μηχανισμούς του καθεστώτος, να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους σε αυτό το σύστημα που σκοτώνει τα παιδιά του.
Πρέπει ο κάθε ένας από εμάς, που είμαστε πολίτες αυτής της χώρας, να κατανοήσει ότι με τις πορείες διαμαρτυρίας δεν οδηγούμαστε πουθενά, γιατί το καθεστώς έχει έτοιμους μηχανισμούς κρυφούς που δεν μπορείς να τους δει ο πολίτης, οι οποίοι μπαίνουν μπροστά και καπηλεύονται τα όποια αιτήματα μιας διαμαρτυρίας η αγανάκτησης εκφράζουν οι πολίτες, με αποτέλεσμα να μην αλλάζει τίποτα σε αυτόν τον τόπο. Έτσι πέφτει ο καθένας στον λάκκο που έχει στήσει το καθεστώς.

Όλος ο θίασος έπιασε δουλειά και ο καθένας έχει έναν ρόλο

Γιατί συνέβη το ατύχημα στα Τέμπη, όπου χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ζωές άδικα; ήταν προμελετημένο; ήταν τυχαίο; οφείλεται στην ανευθυνότητα και την ανεπάρκεια υπαλλήλων ενός οργανισμού; η ήταν η κακιά η ώρα;
Ήταν το άνοιγμα της αυλαίας σε μια τραγωδία που παίζεται στης πλάτες τις δικές σου και η έναρξη μιας προεκλογικής περιόδου που το καθεστώς θα δόσει τεράστια μάχη για να την κερδίσει παίζοντας στην κυριολεξία στα ζάρια την ζωή την δική σου και εκατομμυρίων εκεί έξω. Μια αδίστακτη συμμορία όπου με αίμα νέων ανθρώπων ΕΛΛΗΝΩΝ έδωσε τις εγγύησεις και δήλωσε την υποταγή της σε μια παγκόσμια συμμορία που καπηλεύεται την ζωή και τον βιο ολόκληρου του πλανήτη. Αν αυτό το σενάριο σου φαίνεται ακραίο είναι γιατί σε κρατάνε κάποιοι στο σκοτάδι.

Βγες στο φως να δεις την αλήθεια πριν να είναι αργά για όλους

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πήρε την παράταση που απαιτούσε για να ολοκληρώσει το σχέδιο παράδοσης της πατρίδας μας, με αρχή την ιδιωτικοποίηση του νερού αλλά και άλλων νομοσχεδίων, όπου μέχρι τις 13 Αυγούστου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τον θίασο της βουλής, με όλα τα κόμματα να συμφωνούν στο οριστικό ξεπούλημα.

Είναι τόσο αδίστακτη που δεν θα διστάσουν να στείλουν τα παιδιά σου στο μέτωπο της Ουκρανίας μετά τις εκλογές, αφού σου έχουν υφαρπάξει με δόλιο τρόπο την ψήφο με την προπαγάνδα και τους μηχανισμούς που διαθέτουν και τότε τα πράγματα θα είναι πολύ περισσότερο τραγικά από ένα ατύχημα… θα είναι ολοκαύτωμα.

Ανατρέποντας τα δικά τους δεδομένα γίνεσαι κυρίαρχος τον εξελίξεων ΕΣΥ

Γίνε ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων με την ένωση σου στον πολιτικό φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και οδήγησε όλους όσους εμπλέκονται στα εγκλήματα εναντίον της ίδιας της πολιτεία σου, στην δικαιοσύνη και σε επιτροπές διερεύνησης που θα δομηθούν μετά την ανάληψη διακυβέρνησης της πατρίδας μας από εμάς τους ίδιους τους πολίτες, για να μπουν τα πράγματα στην σωστή τους βάση ,να λάμψει η αλήθεια, να σταματήσει η γενοκτονία που συντελείται με ποικίλους τρόπους και να αρχίσεις να ζεις σε ένα περιβάλλον ευδαιμονίας, όπως σου αρμόζει ΕΛΛΗΝΑ πολίτη, η ώρα είναι τώρα… καν το.

Δεν υπάρχουν σχόλια