Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναρρωτιέσαι "Ποιός ξέρει τί θέλουνε να κάνουν"...

 


Αυτό που διαπιστώνεις πως τα πράγματα δεν πάνε καλά παγκοσμίως και μετά απαντάς στον εαυτό σου "ποιός ξέρει τι θέλουν να κάνουν", και το δέχεσαι ενώ στα έχω πει όλα με αποδείξεις, σου έχω δείξει πως τα λένε φανερά οι ίδιοι, με αφήνει άφωνη για το τι ακριβώς θέλεις. Μετά έρχεται η άλλη δικαιολογία, "εγώ μόνος μου θα σώσω τον κόσμο, αφού.. βλέπεις, δεν μαζευονται"...Δεν πειράζει, μαζέψου Ε.ΣΥ. και φέρε άλλους και κάνε την αρχή. Ένα τσαφ περιμένουν οι αλλοι όπως κι εσύ.

Μην είσαι συμφεροντολόγος. Όλοι μαζί θα το βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, κανένας μόνος του δεν μπορεί, σωτήρες δεν υπάρχουν. Μη με αφήνεις μόνη μου εμένα την "ουτοπικη" και "γραφικη" όπως με αποκαλείς στις εσωτερικές και φανερές σου συζητήσεις για να δίνεις άφεση στη συνείδησή σου. Άμα είσαι συνέχεια στην ατομικότητα σου θα έρθει πολύ, μα πάρα πολύ γρήγορα, με ραγδαίες εξελίξεις, το τέλος σου και όλων μας. 

Μη με αδικείς άλλο. Τουλάχιστον ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. Nομίζεις οτι πράττεις ορθά για το μέλλον τους με την αδράνεια σου προς το άδικο του γείτονα;; Κατάλαβε το, το συμφέρον των παιδιών σου δεν είναι αυτό το πρόσκαιρο που τους εξασφαλίζεις. Είναι το συλλογικό και το παντοτεινό. Για όλους μας. 

Πάρε θέση, έλα να συν-χωρέσεις με τα αδέλφια σου εκεί όπου σου αποδείχθηκε ήδη ολόκληρη η αλήθεια που δεν θέλεις να την δεις γιατί σε τυφλώνει το φως της προς το παρόν. Πέραν της απόδειξης δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ελλήνων Συνέλευσις. Εκτός αν βολεύθηκες συνειδησιακά στο ψέμα. Αν θες να επιμείνεις στο δικό σου παραμύθι μείνε, ελεύ(φ)θερος είσαι, ακόμα και να διαλέξεις τον θάνατο σου. Θα μας συμπαρασύρεις στον αφανισμό αλλά οι συνειδητότητες που έπραξαν ορθά στον στόχο και σκοπό της Νομοτέλειας θα ξανάρθουν και πάλι για να πολεμήσουν για σένα άνθρωπε, φίλε, αδερφέ μου. Θα σε περιμένουμε όσες ενσαρκώσεις χρειασθούν να ωριμάσεις. Αυτά από μια αδαή... Σύντομα θα το ζήσουμε, θα καταλάβεις εκ των υστέρων, αλλά θα είναι αργά. 

Θυμήσου αυτή την ανάρτηση όταν σύντομα όλα θα έχουν συντελεσθεί πάντα με δόλωμα το καλό σου...

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

1/8/2023


Δες το παρακάτω βίντεο, μας θυμίζει κάτι απ' την καθημερινότητά μας. 



https://www.esykpdkritis.com/2023/08/blog-post_03.html?fbclid=IwAR3FbMKdeK6Iu0VfyPJV3Kr_-BP0hg_O0y-Im0vGN7_Dg_HE1nCZXeRu0hI

Δεν υπάρχουν σχόλια