Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ G. SOROS ;;

 

 ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ  G. SOROS ;;


ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

 ΤΟΥ G. SOROS ;;


Είναι λόγος αυτοπροβολής ή λόγος για να αισθάνεσαι αιδώ (ντροπή), που η διεθνής Μ.Κ.Ο. του G. Soros "OPEN SOCIETY" (μ.τ.φ. Ανοιχτή Κοινωνία) σε θεωρεί ως έναν αξιόπιστο σύμμαχο για την προώθηση των σχεδίων και των συμφερόντων της ;;


 Δεν ακούγεται έτσι κι αλλιώς τιμητικό να ανήκεις στο Έθνος των Ελλήνων και να δηλώνεις μέλος μιας οργάνωσης, που προωθεί την δημιουργία μιας παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας με ανοιχτά σύνορα, που μέσω της αθρόας ανεμπόδιστης εισόδου μεταναστών σχεδιάζει να οδηγήσει σε πληθυσμιακή ομογενοποίηση, με απουσία εθνικής συνείδησης και αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας ...

 Που παραβιάζοντας την ίδια την φυσιολογία του ανθρώπου υποστηρίζει ανοιχτά την αντικατάσταση του βιολογικού φύλου από το κοινωνικό, με σκοπό την δημιουργία μιας "πολύχρωμης" κοινωνίας με παρελάσεις Gay Pride που διαφημίζουν προκλητικά την σεξουαλική παρέκκλιση στην εκπαίδευση και στην πολιτική ... 


Αν συζητάμε για κάποιον απλό πολίτη, εξαιτίας της παραπληροφόρησης και της λήθης αυτό θα ήταν ούτως ή άλλως μια άστοχη επιλογή.


Όμως τι γίνεται στην περίπτωση που αναφερόμαστε σε ευρωβουλευτές που τους έχουν ψηφήσει οι Έλληνες πολίτες, με σκοπό να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο ;


Που έχουν εκλεγεί στην συγκεκριμένη ανώτερη θεσμική θέση από όλους εμάς, κι αυτοί αντί να προωθήσουν τα συμφέροντα της Ελλάδας στο Στρασβούργο και στις Βρυξέλλες, επιλέγουν να  εκπροσωπήσουν τα σχέδια του ανθέλληνα πολυεκατομμυριούχου Τζωρτζ Σόρρος !


Μιλάμε για ολόκληρες ομάδες ευρωβουλευτών που κατευθύνονται από το Ίδρυμα Σόρος, το οποίο είναι γνωστό ότι δαπανά παγκοσμίως μεγάλα κεφάλαια για την χρηματοδότηση ατόμων και ιδρυμάτων που εργάζονται για την προώθηση των σκοτεινών σκοπών του ... !!


Το ίδρυμα του Soros καυχιέται πως έλεγχε 226 από συνολικά 751 (προ Brexit) ευρωβουλευτές, από όλες τις πολιτικές ομάδες που υπήρχαν μεταξύ 2014-2019. 

(΄Αλλη μια παράλογη συνήθεια που παρατηρείται στο Ευρωκοινοβούλιο είναι ότι η πλειοψηφία των ευρωβουλευτών δεν εκπροσωπούν την χώρα τους σε εθνικό επίπεδο, πλην ελαχίστων ανένταχτων (~6%), αλλά τάσσονται υπέρ της γραμμής συγκεκριμένων πολιτικών ομάδων ! Πρόκειται για μια παράλογα αποστατική μέθοδο διαίρεσης, παρόμοια με αυτήν που επιτελούν τα κόμματα σε εθνικό επίπεδο)


Το οξύμωρο είναι πως τα εν λόγω πολιτικά πρόσωπα, όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά φιγουράρουν σαν πόρνες πολυτελείας σε δημόσια θέα σε ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε από το ίδιο το "OPEN SOCIETY ". Επίσης είναι πολύ πιθανό στο μεταξύ, η λίστα να έχει εμπλουτιστεί και με νέα πρόσωπα που βρίσκονται σήμερα στα έδρανα της ευρωβουλής.


Στη λίστα των «έμπιστων» του πολυεκατομμυριούχου Σόρος, για την βουλευτική θητεία 2014 - 2019, με πλήρη περιγραφή των αρμοδιοτήτων τους, περιλαμβάνονται οι Έλληνες:


1. Δημήτρης Παπαδημούλης PAPADIMOULIS 

Dimitrios (Greece, GUE/NGL)

2. Κώστας Χρυσόγονος CHRYSOGONOS Kostas (Greece, GUE/NGL)


3. Μιλτιάδης ΚΥΡΚΟΣ KYRKOS Miltiadis (Greece, S&D)

4. Γιώργος Κατρούγκαλος KATROUGKALOS Georgios (Greece, GUE/NGL)

5. Μανώλης Γλέζος GLEZOS Emmanouil (Greece, GUE/NGL)

6. Σοφία Σακοράφα SAKORAFA Sofia (Greece, GUE/NGL)












             

 Βλέπουμε ακόμη στην λίστα τον γνωστό σε όλους μας από το σκάνδαλο του Κατάρ και επικεφαλής της Μ.Κ.Ο "Fight Impunity" Αντόνιο Παντζέρι, του οποίου δεξί χέρι ήταν ο Φραντσέσκο Τζώρτζι, σύζυγος της Εύας Καϊλή. 

Επίσης στην λίστα του Soros βλέπουμε και τον Μάρτιν Σούλτς, διατελέσαντα πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την περίοδο από 17 Ιανουαρίου 2012 έως 17 Ιανουαρίου 2017 !


πηγή «Open Society»


Από τους παραπάνω ο Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) έχει επανεκλεγεί ξανά και μάλιστα είναι εν ενεργεία αντιπρόεδρος. Συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2014 εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με ποσοστό 42,1%. Τον Ιανουάριο του 2017, επανεκλέχθηκε αντιπρόεδρος, με ποσοστό 73,5%.

Σε έκθεση απολογισμού για την κοινοβουλευτική θητεία 2014-2019, ο Παπαδημούλης αξιολογήθηκε ως ο Έλληνας ευρωβουλευτής με τη μεγαλύτερη επιρροή στη διαμόρφωση ευρωπαϊκής Πολιτικής. 


 Όπως φαίνεται είναι από τους εκλεκτούς και μια χαρά προωθεί τα ανθελληνικά σχέδια του Soros ... 


Διαβάστε εδώ :

Παπαδημούλης: «Να μοιραστούμε Θεσσαλονίκη και Καβάλα με τα Σκόπια»


Τώρα γίνεται ξεκάθαρο γιατί έχουν ξεπουλήσει και συνεχίζουν να ξεπουλάνε τα πάντα 

Με το αζημίωτο βέβαια !


Σύμφωνα με το κατατεθημένο πόθεν έσχες το 2018, ο Παπαδημούλης αγόρασε 8 διαμερίσματα και το 2019 άλλα 6 τα οποία στη συνέχεια τα νοικίαζε σε ΜΚΟ εισπράττοντας τα ενοίκια. πηγή


σημ. Πρέπει να ελεγχθούν άπαντες για το "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ", όχι μονάχα οι οικογένειές τους αλλά  και τα  συγγενικά τους πρόσωπα !


 Τι καθόμαστε και τους κοιτάμε αδέλφια ;;


Δεν υπάρχει κανονισμός ή νόμος που να απαγορεύει την εμπλοκή των Ευρωβουλευτών με τέτοια ιδρύματα ;


ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ Η Ε.Ε ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ...


ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ;



ΕΝΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ !


https://agonasax.blogspot.com/2017/11/blog-post_97.html



ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 


ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»





EMAIL: giadanou70@gmail.com


TΗΛ. 6932729297


giadanou.blogspot.com

 



youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCLXtKZObutWedRZOijfbToA

 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "Ε.ΣΥ.":

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/619904-09-2015.html




ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ "E.ΣΥ" :

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/blog-post_38.html




ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/




 fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100053843734529


Δεν υπάρχουν σχόλια