Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ... !!!

 

 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ... !!!




Με αφορμή την ανακοίνωση του Αλβανικού Συλλόγου Καβάλας που εκδόθηκε από τον αντιπρόεδρό του Νίκο Σούλη, για την κακομεταχείριση ενός Αλβανού κατάδικου από το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας παρατηρείται ότι ένας μη πολιτικός σύλλογος, όπως δηλώνεται στην ανακοίνωσή τους, επιδιώκει να χειραγωγήσει πολιτικά τους Αλβανούς ψηφοφόρους στην Ελλάδα.

Εδώ να επισημάνω ότι κάθε μορφή βίας από οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε πάνω σε αυτόν τον πλανήτη είναι καταδικαστέα, διότι προέχει η ασφάλεια της ζωής κάθε ανθρώπου από το γέναθλό του μέχρι και το φυσικό του θάνατο.  Δεν θα πρέπει να υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση από ένα πολιτισμένο κράτος απέναντι σε κανέναν.  Ωστόσο, στο κράτος που ζούμε χωρίς αξίες και αρχές τέτοια φαινόμενα βίας παρατηρούνται καθημερινά.  Άρα πρέπει πρώτα να φτιάξουμε ΠΟΛΙΤΕΙΑ.  Επιπλέον, η άνιση μεταχείριση σε βάρος κρατουμένων με βάση την καταγωγή ή το θρήσκευμα δεν αρμόζουν σε μία ευνομούμενη πολιτεία.
     
     
Ας πληροφορήσουμε λοιπόν τους Αλβανούς μετανάστες και τον Σύλλογο Αλβανών Καβάλας, ότι η χώρα τους ΑΛΒΑΝΙΑ έχει τεράστια ποσά σε δολάρια Η.Π.Α. στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, σε τραπεζικό λογαριασμό που φαίνεται στις γκρίζες οθόνες της Κεντρικής τους Τράπεζας...!!!  

Έτσι το έτος 2007, ο πρόεδρος της Αλβανίας Alfred Moisiu, ο υπουργός οικονομικών Ridvan Bode και ο πρεσβευτής (Ambassador) της στο Ο.Η.Ε. Adrian Neritari, υπογράφουν τα 200.000.000.000 δισεκατομμύρια USD και τους 10.000 τόνους χρυσού που έχει η Αλβανία από την 1 Ιανουαρίου 1966...!!!



     Να σημειώσουμε εδώ, ότι από αυτά τα χρήματα των Αλβανών πολιτών έχει ποσοστό για τις ιδιαίτερες ανάγκες του και την ομαλή διαβίωσή του ο Πρίγκηπας της Αλβανίας "LEKA o Δεύτερος" ως μέλος της "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300" εκλεκτών αυτού εδώ του πλανήτη.



His Royal Highness Crown Prince Leka, Anwar, Zog, Reza,
Baudoin, Msiziwe of the Albanians, Leka II Zogu



     Ενώ οι συμπατριώτες τους μεταναστεύουν από τη χώρα τους σε μία άλλη ξένη για μια καλύτερη ζωή υποφέροντας όλα αυτά τα δεινά και το άδικο ως ανθρώπινες υπάρξεις, οι παραπάνω γνωστοί αξιωματούχοι της Αλβανίας δεν "τραβάνε" χρήματα από αυτούς τους λογαριασμούς οι οποίοι είναι ειδικά για την ευημερία των πολιτών τους, παρά τους κρατάνε για χροοόνια κρυφούς από αυτούς και τους μεταχειρίζονται προς όφελός δικό τους και του εκλεκτού περιβάλλοντός τους.

Σχετικό άρθρο εδώ


Άρθρο του Χωλίδη Κωνσταντίνου


ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.
1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.
1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.
1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.
1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.
1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.
1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.

Είναι υποχρέωσή μας να τοποθετηθούμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.


ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΠΔ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΤΗΛ. 690 700 2505 - 6932729297



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ


ΤΖΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΗΡ.6944896034


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΩΛΙΔΗΣ ΠΛΗΡ. 693-2174847

email : holidisk@gmail.com


ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΚΟΖΙΔΗΣ ΠΛΗΡ. 6989141606

email : iliaskarakozidis@gmail.com



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΠΛΗΡ.6932729297

email : giadanou70@gmail.com



ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΤΙΕΦ  ΠΛΗΡ 690 700 2505 

e-mail: irenetotiev@hotmail.com



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ


ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΗΛ 6907515419 email : morfidis@yahoo.gr



ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΛΗΡ.  6949461369

email: xristos.iliadis1989@gmail.com


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ  ΠΛΗΡ. 6943283782

email: wulaalexandridou5@gmail.com



ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ
ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6977412735email: giorgoskoronidis@gmail.com


https://esykpdamth.blogspot.com/2023/03/blog-post_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια