Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιστολή του νέου Δημάρχου Κοζάνης προς την απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

 


Με αφορμή την επιστολή του νέου δημάρχου Κοζάνης μέσω της οποίας ζητάει κάποια στοιχεία από την απερχόμενη δημοτική αρχή θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι δεν γίνετε να αναλαμβάνεις ως νέα αρχή τα καθήκοντά σου χωρίς να έχεις γνώση της κατάστασης που παραλαμβάνεις. Ακόμα και σε έναν σύλλογο όταν αλλάζει το διοικητικό συμβούλιο εκτελείτε  παράδοση παραλαβή ώστε να ενημερωθούν τα νέα μέλη της διοίκησης για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο πόσο μάλλον όταν πρόκειται για δημοτικό συμβούλιο περιφερικό ακόμα και την κεντρική κυβέρνηση. Η παράδοση παραλαβή πρέπει να περιλαμβάνει τα πάντα όλα τα στοιχεία που θα χρειαστεί το νέο μέλος της διοικητικής αρχής για να εκτελέσει την εργασία που έχει αναλάβει.

Στην περιφέρεια μας έχουμε ένα πρόσφατο παράδειγμα το οποίο αποδεικνύει ότι στο παρελθόν δεν έχει γίνει πραγματικός έλεγχος και παράδοση όλων των στοιχείων, όταν προέκυψε το ζήτημα, και όλοι μας πληροφορηθήκαμε ότι η περιφέρεια δεν διαθέτει τα σχέδια της γέφυρας Πολυφύτου. Πως έγινε κάτι τέτοιο αυτός που παρέλαβε, βάση των αρμοδιοτήτων του, αυτήν την τόσο σοβαρή κατασκευή και από άποψη ασφάλειας και από άποψη οδικής κυκλοφορίας, δεν είδε ότι δεν υπάρχουν σχέδια;;; και αν το είδε γιατί παρέλαβε;;;  Αλλά προφανώς όλοι σκέφτονται σε μένα θα συμβεί. Να όμως που συνέβη. Είναι λίγο και η χαρά της νίκης που σε παρασύρει. Από την άλλη είναι και το σκεπτικό πολλών όχι όλων ότι θα μπουν σε ένα συμβούλιο και θα βολευτούν δίχως να αντιλαμβάνονται ότι έχουν εμπλακεί σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση, δεν αναλαμβάνουν την διοίκηση της επιχείρησης του πατέρα τους αλλά την διοίκηση ενός θεσμικού οργάνου που αφορά την ζωή πολλών ανθρώπων.  

Επομένως ορθώς έπραξε ο νέος δήμαρχος άλλα δεν πρέπει να μείνει σε αυτά που ζητάει μέσο της επιστολής, κάποια στιγμή θα γίνει πραγματικός έλεγχος από τους ίδιους του πολίτες και δεν θα αργήσει αυτό να συμβεί και θα πρέπει να έχει γνώση για τα πάντα…..   

Πρώτη επικοινωνία Κοκκαλιάρη Μαλούτα μέσω επιστολής και αιτημάτων:


Δημήτρης Καραμάρκος


ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:

https://esykpddm.blogspot.com/2023/10/blog-post_29.html?fbclid=IwAR2ZQxX5L9e8OTy2q-MAAo6GAf_Sg4BoSLdcv7b2tE8Wge59ucBvp5-lrsc

Δεν υπάρχουν σχόλια