Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήρθε η ώρα να πράξεις κι εσύ το ίδιο Έλληνα Πολίτη

 



 


Άξιον απορίας πως μετά από ένα τέτοιο ντιμπεϊτ να κυκλοφορούν ακόμη στον δρόμο λες και έκαναν τις πιο δυνατές εξαγγελίες που έχουν γίνει ποτέ και τα 6 κόμματα της βουλής που όλα μαζί μας έφτασαν σε αυτό που βιώνουμε σήμερα.

Είναι δε τόσο αρρωστημένο όλο αυτό το αποστατικό θράσος που επιδεικνύουν που δεν δύναται να το αφομοιώσει κανένα νοήμον όν στον πλανήτη.
Κι όμως όλα αυτά τα πιόνια, που δεν έχουν ίχνος ντροπής, ζητούν από τους Έλληνες Πολίτες να τους ψηφίσουν για να συνεχίσουν, το καταστροφικό για τους Πολίτες, έργο;
Είναι δυνατόν μετά από τόσο βεβαρυμμένο παρελθόν που έχουν να επιδεικνύουν τόσο Θράσος; Λες και πρίν από μερικές ημέρες ήταν άλλοι στην βουλή; Και όχι οι ίδιοι;;
Αυτό ακριβώς είδαμε σε αυτό το στημένο ντιμπέιτ όπου οι μεν δημοσιογράφοι δήθεν ρωτούσαν και τα κουρδισμένα πιόνια δήθεν απαντούσαν αλλά επί της ουσίας δεν είπαν τίποτα άλλο παρα μόνο το πώς θα συγκυβερνήσουν και πως θα συνεργαστούν.
Η απόλυτη κατάπτωση της πολιτικής ζωής της χώρας είναι αυτό που είδαμε και που σαφώς αν λάβουμε ως δείγμα τους αυτούς τους πολιτικούς «αρχηγούς» ένα είναι βέβαιο, ή θα αλλάξουμε χώρα ή θα αλλάξουμε πολιτικούς.
Προσωπικά πάντως χώρα δεν θα αλλάξω, θα αλλάξω όμως όλα αυτά τα κακώς κείμενα όλα αυτά τα χείριστα πρότυπα και όλους αυτούς τους δήθεν πολιτικούς «αρχηγούς» που μόνο συμφορές φτώχια και θάνατο έχουν φέρει στους Έλληνες Πολίτες που επιβιώνουν μετά βίας πλέον στην χώρα μας.
Ήρθε η ώρα να πράξεις κι εσύ το ίδιο Έλληνα Πολίτη αδελφέ μου με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και χωρίς βία, μόνο με νόηση.. και ο δρόμος της ένωσης μας είναι αυτός που θα απαξιώσει κάθε τι που δεν είναι στην φυσιολογία μας ως άνθρωποι.
Συντάξου και εντάξου στον μοναδικό δικό σου Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με όλο σου το «είναι» και την ψήφο σου μαζί για να απαλλαγούμε από όλα αυτά τα κόμματα που κατέστρεψαν την Ιερή μας Χώρα και κυρίως τους Έλληνες Πολίτες.
Ήρθε η ώρα να το πράξεις κι εσύ γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να το πράξουμε για ακόμη μία φορά (διότι ιστορικά το έχουμε ξανά πράξει, όποτε ήταν αναγκαίο να συμβεί).
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι η δίκη μας ΣΥΝ ΕΛΕΦΣΗ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 13-05-2023


Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5, 
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


https://esykpdkentrikisellados33.blogspot.com/2023/05/blog-post_97.html?fbclid=IwAR3m06X2eNanuEtWqkAxDaM6plxUkCGcBrLFnmFof3U62pSRv5SrYnJ5Jb0

Δεν υπάρχουν σχόλια